Aktuelt

Viktig info om oppstart 18.januar.

Kjære elever og foresatte. Riktig godt nytt år til dere alle 🙂

Etter et meget godt gjennomført høstsemester med full undervisning på Step by Step i 16 uker ser det ut til at vi åpner 2021 med litt mer usikkerhet rundt smittesituasjonen og nye restriksjoner.

For å være på den sikre side og gjøre det litt mer forutsigbart for oss alle åpner vi semesteret med digital undervisning den første uka. Vi kommer til å lage et opplegg for hver enkelt klasse som vi vil jobbe videre med så raskt vi åpner dørene til dansesalen igjen. Det blir derfor viktig at dere benytter dere av undervisningsopplegget dere vil motta på linken «danseglede i stua» etter 18.januar.

Les mer

Ekstra klasse: Contemporary jazz

På grunn av stor pågang og lang venteliste på contemporary jazz 1 har vi opprettet en ekstra klasse for nybegynnere på tirsdager klokken 20.15 – 21.10. Alle som ønsker kan nå gjøre en påmelding på denne klassen. Påmelding skjer via vår hjemmeside www.stepbystep.no under fanen PÅMELDING.

Les mer

Påmelding for våren 2021.

Endelig er tiden inne for å gjøre en ny påmelding for vårsemesteret 2021. Gleder du deg til et nytt og lærerikt semester? eller er du en av de som dessverre ikke fikk plass på ønsket klasse forrige semester? Nå er muligheten for påmelding rett rundt hjørnet 🙂 Vi har elever fra 3 år til 60 + som danser både urbane, moderne og klassiske stiler. Her er alle velkommen, både med og uten tidligere danseerfaring 🙂

Les mer

Workshop med Vilde Opeide

Vilde kjører workshop i Heels og Commercial – girly på Step by Step dansestudio den 13. og 20. juni.

Heels: 12.00 – 13.30 Commercial: 13.45 – 15.15

Hiv deg med på spennende treningstimer.

Les mer

Påmelding til høstsemesteret 2020

Vi har åpnet påmelding for nye elever 🙂

Vi har valgt å ta hensyn til de gjeldende regler som er i dag og setter et tak på 19 elever pr. klasse også for høstsemesteret, med tanke på smittevern. Dette medfører at vi får plass til betraktelig færre elever på en del av klassene enn det vi har i dag. Håper derfor alle tar hensyn til dette, slik at dere ikke melder på klasser dere mest sannsynlig ikke vil komme til å benytte.

Les mer

Velkommen tilbake :)

Endelig kan vi med stor glede få ønske dere velkommen tilbake til Step by Step Dansestudio. Det har vært en merkelig tid og vi har savnet dere enormt.

Med alle hensyn vi må ta i forhold til smittevern har vi laget en revidert timeplan for vår/ sommer 2020. Det er derfor svært viktig at dere leser nøye og setter dere godt inn i instruksene under.

Les mer

Påmelding for høsten 2020

Informasjon til alle våre nåværende og nye elever. Vår opprinnelige plan var å starte påmelding av nye kurs mandag 27. april for våre nåværende elever, og 2. mai for nye elever. Med bakgrunn i det ovennevnte ser vi det mest hensiktsmessig å flytte påmeldingen noe fram i tid.

Les mer

Nettundervisning

Som dere vet har vi under denne spesielle tiden digital undervisning. Selv om vi ikke kan møtes til vanlig undervisning enda, så har pedagogene fortsatt undervisningen på nett. Vi har lagt ut øvelser og koreografier slik at du har mulighet til å jobbe videre fra stua 🙂

Les mer

Vi holder stengt.

Kjære elever og foresatte. Siden vi stengte Step by Step for all aktivitet på onsdag har det skjedd mye i samfunnet vårt, og minner om at vi fortsatt holder stengt til og med 26.mars i første omgang.

Les mer