Aktuelt

Harry Potter i Olavshallen

Endelig skal alle våre elever få stråle med dans på scenen igjen. Vårt neste store danseshow Harry Potter tar plass i store sal med 4 forestillinger i Olavshallen den 23 – 25 april 2022.

Alle som gjør en registrering for vårsemesteret 2022 deltar i denne store oppsetningen.

Påmelding for vårsemesteret åpner fra 1. desember.

Høstferie 2021

Step by Step holder stengt i høstferien fra mandag 11.oktober til og med lørdag 16.oktober.

Vi ønsker dere alle sammen en god høstferie 🙂

Ekstra klasse med Moderne1

På grunn av stor pågang og lang venteliste på moderne 1 (nybegynner) har vi opprettet en ekstra klasse for nybegynnere på tirsdager klokken 15.50 – 16.50. Alle som ønsker kan nå gjøre en påmelding på denne klassen. Påmelding skjer via vår hjemmeside www.stepbystep.no under fanen PÅMELDING.

Les mer

Sommerferie

Vi har vår siste undervisningsdag for vårsemesteret lørdag 22.mai.

Vi ønsker alle våre elever og foresatte en riktig god sommer 🙂

Påmeldingen for høsten 2021 er åpen 🙂

Prøveklasser for ALLE :)

Endelig kan vi si velkommen til prøveklasse for nye elever og nye dansestiler 12 – 20 mai. Dette bør du ikke gå glipp av 🙂 Passer for både nybegynnere og videregående nivå 🙂

Les mer

Påska 2021

Step by Step holder stengt fra mandag 29.mars til og med mandag 5.april.

Vi ønsker alle våre elever og foresatte en riktig god påskeferie 🙂

Glede i studio

Første dag med vanlig undervisning er gjennomført. For en GLEDE 🙂 Smilende, pliktoppfyllende, energiske elever og pedagoger som får gjøre det de liker aller best. Nemlig å dele danseglede i studio.

Vi har nå vanlig undervisning for alle barne og ungdomsklasser. Vi følger alle smittevernstiltak veldig nøye og underviser derfor alle våre voksenklasser via nettundervisning. Vi håper selvfølgelig at vi får danse med dere i studio snart også 🙂 Les gjerne videre for mer informasjon om hvordan vi forholder oss til smitteverntiltakene på Step by Step.

Les mer