Aktuelt

Ekstra klasse med Moderne1

På grunn av stor pågang og lang venteliste på moderne 1 (nybegynner) har vi opprettet en ekstra klasse for nybegynnere på tirsdager klokken 15.50 – 16.50. Alle som ønsker kan nå gjøre en påmelding på denne klassen. Påmelding skjer via vår hjemmeside www.stepbystep.no under fanen PÅMELDING.

Les mer

Sommerferie

Vi har vår siste undervisningsdag for vårsemesteret lørdag 22.mai.

Vi ønsker alle våre elever og foresatte en riktig god sommer 🙂

Påmeldingen for høsten 2021 er åpen 🙂

Prøveklasser for ALLE :)

Endelig kan vi si velkommen til prøveklasse for nye elever og nye dansestiler 12 – 20 mai. Dette bør du ikke gå glipp av 🙂 Passer for både nybegynnere og videregående nivå 🙂

Les mer

Påska 2021

Step by Step holder stengt fra mandag 29.mars til og med mandag 5.april.

Vi ønsker alle våre elever og foresatte en riktig god påskeferie 🙂

Glede i studio

Første dag med vanlig undervisning er gjennomført. For en GLEDE 🙂 Smilende, pliktoppfyllende, energiske elever og pedagoger som får gjøre det de liker aller best. Nemlig å dele danseglede i studio.

Vi har nå vanlig undervisning for alle barne og ungdomsklasser. Vi følger alle smittevernstiltak veldig nøye og underviser derfor alle våre voksenklasser via nettundervisning. Vi håper selvfølgelig at vi får danse med dere i studio snart også 🙂 Les gjerne videre for mer informasjon om hvordan vi forholder oss til smitteverntiltakene på Step by Step.

Les mer

Viktig info om oppstart 18.januar.

Kjære elever og foresatte. Riktig godt nytt år til dere alle 🙂

Etter et meget godt gjennomført høstsemester med full undervisning på Step by Step i 16 uker ser det ut til at vi åpner 2021 med litt mer usikkerhet rundt smittesituasjonen og nye restriksjoner.

For å være på den sikre side og gjøre det litt mer forutsigbart for oss alle åpner vi semesteret med digital undervisning den første uka. Vi kommer til å lage et opplegg for hver enkelt klasse som vi vil jobbe videre med så raskt vi åpner dørene til dansesalen igjen. Det blir derfor viktig at dere benytter dere av undervisningsopplegget dere vil motta på linken «danseglede i stua» etter 18.januar.

Les mer

Ekstra klasse: Contemporary jazz

På grunn av stor pågang og lang venteliste på contemporary jazz 1 har vi opprettet en ekstra klasse for nybegynnere på tirsdager klokken 20.15 – 21.10. Alle som ønsker kan nå gjøre en påmelding på denne klassen. Påmelding skjer via vår hjemmeside www.stepbystep.no under fanen PÅMELDING.

Les mer