Aktuelt

Workshop og sommerkurs 2024

Step by Step dansestudio har 3 planlagte workshops i vente. Et kurs i slutten av april og to kurs i midten av juni.

27 april. Workshop med Mads Marsteen Helde (jazz)

15 juni. Workshop med Benedicte Schøyen (klassisk ballett)

16 juni. Workshop med Benedicte Schøyen (auditiontrening)

Sett av datoene, for dette vil du ikke gå glipp av

27.april Jazz med Mads Marsteen Helde på Step by Step dansestudio.

  • Kl: 11.00 – 12.30 Nybegynner / videregående nivå. 12 år+ (nivå 1 og 2)
  • Kl: 12.40 – 14.10 Godt trent / avansert nivå. 12 år + (nivå 3 og 4)

Alle er hjertelig velkommen. Hiv deg med på en spennende og energifylt treningstime med Mads.

Mads Marsteen Helde.

En ekte Kristiansunds gutt, utdannet ved Balettakademien i Gøteborg og Kunsthøgskolen i Oslo (Khio). Har jobbet som utøvende danser i Norge, Sverige, Danmark, England og Frankrike. Han har medvirket i Den Kaukasiske Kritringen og Evita ved Det Norske Teater i Oslo, Festkveld ved Gøteborgs Operan, Spellemann på taket og Lady Be Good ved Operaen i Kristiansund og flere av de største showene i Disneyland Paris. På TV har han medvirket i bla. Melodi Grand Prix, Kåss til kvelds, Nårje, Bye og Rønning, Sommeråpent, Idol, Disney Channel og Sucsession(HBO), samt utallige reklamefilmer og events. Mads har siden utdannelsen jobbet som pedagog ved bla Anetts Danceteria, Operaens Ballettsenter, Proda i Trondheim, West End Studios og Oslo Kulturskole (Schous kulturstasjon).

15-16. juni workshop med Benedicte Schøyen.

15. juni, Ballett: Det blir en kort oppvarming på barren og fokus på disse klassene blir lengre kombinasjoner; vals og piruetter, petit allegro og grand allegro. Gjør gjerne en kjapp oppvarming før timen begynner.

  • Nybegynner / videregående fra 12- 18 år. kl: 11.00 – 12.15 kr: 150
  • Voksenklasse 18+ (åpent nivå) 12.45 – 14.15 kr: 150
  • Avansert klasse 14.45 – 16.45 kr: 200

16.juni, Auditiontrening: Dette vil være et kurs for dansere som ønsker å forberede seg til audition for videre utdanning innen dans. Vi skal jobbe med hvordan du kan gjøre en best mulig audition, om du søker deg inn på en høyskole eller profesjonnet arbeid som danser og artist for Film/TV eller scene. Kom klar til å danse. Du blir med på audition. Kort klassisk koreografi og en jazz koreografi. Benedicte vil gi tips og råd underveis, alt fra oppvarming før audition til utførelse og hvordan man takler nervøsitet og press.

  • Godt trent /avansert nivå. 11.00 – ca 14.30 (begrenset antall plasser) kr: 250

Benedicte Schøyen

Benedicte Schøyen gikk på Operaens Ballettskole og utdannet seg videre på danselinjen på Statens Balletthøyskole. Hun jobbet noen år i Norge som danser med bla Dizzie Tunes, Vazelina Bilopphøggers, Rikskonsertene og NRK oppdrag. Hun danset også i Danseteateret i Trondheim en periode og underviste på Step by Step. Etter hvert dro Benedicte over til Los Angeles hvor hun har bodd i over 30 år. Hun startet Santa Monica Dance Studio som hun drev i over 20 år, og jobbet samtidig som pedagog på Musikal linjen på UCLA. Hun har også pendlet mellom Norge og USA i flere år som koreograf for MGP JR. Hun har hatt regi og koreografi på flere revyer bla i Strømstad, prosjekter med Nissa Nyberget, TV2 og gjort to show for Colorline båten mellom Oslo og Kiel. Dansestudio i Santa Monica ble lagt ned under Kovid perioden og nå bor hun på en ranch i Ojai som ligger 90 minutter utenfor Los Angeles. Benedicte har holdt mange auditions gjennom årene og hun gleder seg til å dele sine erfaringer med Audition workshop og klassiske ballet timer.

PÅMELDING OG PRISER:

For å gjøre en påmelding må du sende en mail til hilde@stepbystep.no med info om hvilken klasse du ønsker å delta på + vipse betaling (husk å skriv navnet på deltakeren i teksten) Vips nummer 852963

  • 27. april, jazz med Mads = 90 min klasse 150kr.
  • 15.juni, Ballett Nybegynner /videregående = 75 min klasse 150kr.
  • 15.juni, Ballett Voksen klasse = 90 min klasse 150kr
  • 15.juni, Ballett Avansert = 120 min klasse 200kr.
  • 16.juni, Auditiontrening = 3,5 timers kurs 250kr

Did you like this? Share it!