Musikaldans

Musikal er en dramaform som kombinerer sang, dans og dialog.

I musikaldans har vi hovedfokuset på dans, men elevene får også jobbe med sang, teater og dialog. Dansestilen vi bruker er hovedsakelig bygget på jazzdanseteknikk, og vi kjører åpent nivå på barneklassen. Vi har stort fokus på trygghet og trivsel i undervisningstimen.

Timene inneholder oppvarming, stemmeoppvarming, trinnkombinasjoner, teater og koreografi.

På slutten av hvert semester viser vi fram koreografien vår i den største salen. Her kan både familie og venner se dere framføre et nummer fra en musikal 🙂

Kleskode: Anbefaler jazzsko (ikke joggesko), valgfritt treningstøy. Håret i strikk.

Tanja Hellan Gården

Tanja har sin utdannelse fra Yrkesutbildningen ved Ballettakademien i Gøteborg – fokus på jazz og moderne med bachelor i utøvende dans. Hun har danset ved Step by Step fra hun var 3 år til hun startet sin utdannelse. Hun har et stort regi-ansvar ved våre danseshow i Olavshallen. Som profesjonell danser har hun medvirket i forestillinger som, Lön för mödan med Carl Olof Berg, Bein med Lee Brummer og kunstverket Unidentified – Iraqi bodies av Anmar Taha and Josephine Gray. Som koreograf har hun blant annet koreografert til MGP finale i Trondheim spektrum 2023. Hos oss underviser hun i Contemporary jazz, Lyrisk Jazz, jazz voksen og Jazz.

Har vært pedagog på Step by Step siden høsten 2012