Aktuelt

Visning 2022

Vi inviterer til VISNINGS-UKE for publikum fra lþrdag 26. november til og med fredag 2.desember 🙂

Vi Þnsker bÄde foresatte, sÞsken og andre danseinteresserte velkommen til Ä se en vanlig treningsklasse pÄ Step by Step. Vi fÞlger vanlig timeplan denne uka (HÞstens timeplan), men lar dÞrene stÄ Äpne for publikum. Disse timene gir ogsÄ vÄre elever en gylden mulighet til Ä stikke innom en undervisningsklasse i dansestiler dere ikke kjenner sÄ godt til fra fÞr. Om dere har en venn eller sÞsken som Þnsker Ä starte med dans er det lurt Ä ta de med. Timeplan for visnings-uke ligger i dette innlegget. PÄ slutten av visnings-uka har vi prÞveklasser innen alle vÄre stiler for de som Þnsker Ä prÞve en klasse hos oss. Dette er et gratis kurs uten pÄmelding. Se mer info pÄ hjemmesiden under fanen aktuelt.

Did you like this? Share it!