Aktuelt

Påmelding til høstens forestillings-semester med oppstart 21.august 2023

Påmeldingen åpner for våre nåværende elever fra lørdag 29.april. Nåværende elever av Step by Step prioriteres fram til 6.mai så framt det er ledig plass på ønsket klasse. Påmelding for nye elever åpner fra lørdag 6. mai.

kommende forestilling tar utgangspunktet i fortellingen om Aladdin og ånden i lampen. Dette er et stort høydepunkt for både elever, publikum og pedagoger 😊 Vi jobber godt og lenge med koreografi for at våre elever skal føle seg trygge før de går ut på scenen og for at de skal få kjenne på glede og mestringsfølelse når de går av. Vi er stolte over at våre elever får muligheten til å fremvise sin scenekunst på en så godt som profesjonell oppsetting i Olavshallens store sal.


Påmeldingen er bindende. Skulle det likevel oppstå et behov for avmelding belastes dette med 50% av kursavgiften innen 1.august.
Alle registrerte påmeldinger etter 1.august er å betrakte som bindende hvor 100% av kursavgiften må betales. Det vil imidlertid være mulighet for endringer av klasse innen 21.august.

Viktig informasjon før påmelding til høstens kurs og forestilling.
* Alle elever som melder seg på høstsemesteret får være med på forestillingen.
* Dato for showene er satt til lørdag 25.november, søndag 26.november (2 forestillinger) og mandag 27.november 2023, i alt 4 forestillinger.
* Noen danser på kun en forestilling, mange på to og noen på alle fire forestillinger
* Koreografi blir innøvd på klassene.
* Kostymer sys /ordnes av Step By Step.
* Alle må påregne en leiepris på kostyme på opptil kr.330.- pr. dans.
* Samkjøring av showet skjer lørdag 11. og søndag 12. november
* Alle som vil se showet i Olavshallen`s store sal må kjøpe billetter.
* Informasjon om hvilken forestilling de ulike klassene skal danse på, kommer like etter kursstart og prøveplan noe senere. Det forekommer at noen elever ikke får alle sine danser på samme forestilling.


Velkommen til et nytt og spennende forestillingssemester

Did you like this? Share it!