Aktuelt

Aladdin 25 – 27 November

Nok en gang er det duket for et spektakulært familieshow med Step By Step i Olavshallen!
Denne gang tar vi dere med på en reise tilbake i tid og til et kjent folkeeventyr fra Midt Østen, «Aladdin».
Aladdin er oppvokst i byen Agrabah og har når vi går inn i fortellingen rukket å bli 18 år. Aladdin ble tidlig forlatt av sine foreldre og fikk hverken skolegang eller mulighet for å tjene til livets opphold på ærlig vis. Den eneste virkelige vennen han har er apen Abu som følger med Aladdin i tynt og tykt.

Hjemmet hans er i en liten hule under et brokar og han må livnære seg gjennom å stjele mat. Men så en dag skulle han møte på en nydelig jente på markedet som etter hvert skulle vise seg å snu opp ned på hans tilværelse. Men lite ante Aladdin at dette var landets prinsesse og tok henne derfor med seg på sine mange ablegøyer og røvertokter inne i landsbyen.
Step By Step har valgt å tolke folkeeventyret Aladdin på sin tradisjonelle måte med en storslått scenografi, profesjonell videografikk og lysdesign, og ikke minst fremført av våre fantastiske elever fra 3 år til godt voksne ikledd fargerike og tidsmessige kostymer. Musikken vi får høre er også spesialtilpasset forestillingen og som sammen med det øvrige vil bidra til en minneverdig opplevelse både for store og små.
Når vi først setter opp Aladdin i Trondheims storstue OIavshallen, må vi selvsagt også ta i bruk det som er mulig av effekter. Derfor vil dere få oppleve dansere som flyr i luften 5 meter over bakken. Et flyvende teppe med Aladdin og Jasmin som svever over Agrabah. Røyk, pyroeffekter og sist, men ikke minst, en sandløve på 6 meter som vokter inngangen til den hemmelige grotten med gull og edelstener. Der befinner det seg også en mystisk lampe som viser seg å huse en meget spesiell ånd som etter hvert skulle endre livet totalt for Aladdin vel og merke ikke helt uten motstand.
Med totalt over 500 deltagende dansere og skuespillere på scenen i løpet av forestillingen, håper vi nok en gang å gi vårt publikum en fantastisk opplevelse. Skal vi tro tilbakemeldingene fra publikum fra tidligere forestillinger, tror vi nok vår oppsetning av Aladdin vil føye seg inn i rekken blant våre tidligere suksesser.

Billetter: www.olavshallen.no

Did you like this? Share it!