Aktuelt

Påmelding til høstsemesteret 2020

Vi har åpnet påmelding for nye elever 🙂

Vi har valgt å ta hensyn til de gjeldende regler som er i dag og setter et tak på 19 elever pr. klasse også for høstsemesteret, med tanke på smittevern. Dette medfører at vi får plass til betraktelig færre elever på en del av klassene enn det vi har i dag. Håper derfor alle tar hensyn til dette, slik at dere ikke melder på klasser dere mest sannsynlig ikke vil komme til å benytte.

Høstens semester starter 17.august

Som tidligere nevnt blir høstens semester forlenget med en ekstra uke som en kompensasjon for situasjonen vi har stått oppi med Covid-19.

Ingen Harry Potter i Olavshallen i november.

Som et resultat av den vanskelige korona situasjonen vi fremdeles befinner oss i, har vi i dag tatt den svært kjedelige, men uunngåelige beslutningen om at vår planlagte forestilling i Olavshallen i november ikke lar seg gjennomføre. Vi ønsker ikke å sette elevenes forventninger om en storslått forestilling med hardt arbeid på prøve om den risikerer å bli avlyst. Det er fremdeles alt for mange uklarheter i forhold til hvordan større arrangement vil kunne avvikles framover i tillegg til at en forestilling av dette formatet er en veldig stor satsning for vårt dansestudio. Så vi beklager på alles vegne at Harry Potter i Olavshallen nok må vente til en senere anledning.

Did you like this? Share it!