Aktuelt

Workshop med Vilde Opeide

Vilde kjører workshop i Heels og Commercial – girly på Step by Step dansestudio den 13. og 20. juni.

Heels: 12.00 – 13.30 Commercial: 13.45 – 15.15

Hiv deg med på spennende treningstimer.

BIOGRAFI:

Vilde er oppvokst i Trondheim og har mye av sin trening fra Step by step og danselinja på Trondheim Katedralskole. I 2019 fullførte hun en bachelor i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og hun har reist mye til London for å trene og tilegne seg ny kunnskap. Det siste året har hun jobbet som danser i musikalen Cabaret på Den Nationale Scene i Bergen og i showgruppen Show de vida i Oslo. Hun gleder seg masse til å være tilbake i Trondheim og dele kunnskap og danseglede med dere.

OM KLASSENE:

Å finne selvtillit når man danser er noe Vilde fokuserer mye på, både gjennom øvelser og koreografi. I heelsklassen legges det mer vekt på linjer og teknikk, samt et mer feminint uttrykk. Her kommer vi til å gå litt fortere frem og bygge videre på teknikk opparbeidet fra andre jazz og ballett. Det er en fordel med høye heler, men det er fullt mulig å delta i joggesko. I klassen ”commercial” ligger hovedfokuset på koreografi, hvor vi kommer til å jobbe med musikalitet, bevegelseskvaliteter og ansiktsuttrykk når vi danser. Nivået er åpent for alle og man kan jobbe ut fra sitt eget utgangspunkt.

PÅMELDING OG PRISER:

Du gjør en påmelding ved å sende en mail til hilde@stepbystep.no. Pris per 90 min klasse er 300 kr. Grunnet situasjonen rundt Covid – 19 er vi nødt til å sette en maks grense på 19 elever. Påmeldingen er derfor bindene. Du kan velge å gjøre påmelding for den ene lørdagen eller begge. Det vil bli ny koreografi for helg nummer 2.

Did you like this? Share it!