Aktuelt

Tiltak mot korona-virus

Step by Step holder stengt fra og med Onsdag kveld og fram til mandag.

Som alle kjenner til er situasjonen rundt smittefare for Korona-viruset og hvordan vi skal forholde oss til det, i sentrum i alles hverdag for tiden. Vi har fulgt nøye med på folkehelseinstituttes anbefalinger, men sitter igjen med en følelse av en litt uavklart situasjon. Vi har IKKE mottatt noen varsel om smittede elever eller foreldre, men ønsker å være litt føre var. Vi beklager på det sterkeste at vi nå kommer til å holde Step by Step stengt for undervisning fram til mandag inntil vi vet litt mer om hvordan vi bør forholde oss.

Vi kommer med mer info i løpet av helga.

Inntil videre håper vi dere vil danse litt på hjemmebane og håper på forståelse for min tunge avgjørelse i kveld.

MVH Hilde Hellan

Did you like this? Share it!