Stepp

Musikalitet og rytme er meget viktig for å begynne på stepp. Bakgrunn i annen dans er en kjempefordel, da timen består av å lære faste øvelser og koreografi.

 

Vi underviser i engelsk steppestil, med teknikk fra IDTA og ISTD. Timen består av ei fast koreografert oppvarming, før litt teknikk øvelser, og så koreografi.

Koreografiene i løpet av et semester varierer i stil, fra litt «jazzete», til spansk, til showdance, og alt midt imellom 🙂

Vi har åpent nivå både på barne-/ungdomsgruppen og på voksengruppen. Da vil samme koreografi bli innstudert i 2 forskjellige vanskelighetsgrader. De som ikke har steppet lenge mestrer sitt, og de som har steppet lengre får litt mer utfordring.

Steppesko er selvfølgelig et krav i disse timene.

 

Kleskode: Steppesko, valgfritt treningstøy. Hårstrikk.

Janne Eck-Olsen
Dansepedagog

Utdannet ved The Urdang Academy of Ballet and Performing Arts i London, med bachelor i utøvende dans. Har danset med flere større ballettkompanier, blant annet London City Ballet, og jobbet fast som solist i Vienna Festival Ballet. Uteksaminert innenfor RAD, IDTA, og ISTD. Hun har et stort regi-ansvar under våre danseshow i Olavshallen. Underviser i Klassisk ballett, tåspiss, Contemporary ballet, Stepp og Commercial jazz.
Har vært pedagog på Step by Step siden våren 2007.