Aktuelt

Step by Step Dansestudio – søker dansepedagog

Step by Step søker:

  • Fast stilling med hovedfokus på jazz.
  • Fast stilling i hip hop barn/ungdom
  • Vikariat: Vi søker allsidig pedagog innen Moderne, Jazz, Klassisk ballett og Barnedans. 

Vi er et dansestudio i sentrum av Trondheim med rundt. 900 elever. Vi har 77 undervisningsklasser i uken med et bredt kurstilbud i både street, kommersielle, moderne og klassiske stiler. Vi legger stor vekt på å tilpasse undervisningen etter aldersnivå for barn og ferdigheter for ungdom og voksne, slik at alle skal føle mestring og glede ved å danse hos oss. 

Step by Step Dansestudio tilbyr et godt arbeidsmiljø i dansefaget med rom for individuell kreativitet. Gjennom tidene har vi vært basen for utallige elever som har valgt dansen som sitt yrke. Men, først og fremst er vi et dansestudio som skaper danseinteresse og danseglede for alle elever, både store og små. Elever som blir undervist i et miljø av glede og trygghet, lærer mye fortere og vil da lettere oppleve en god mestringsfølelse.

Siden vi jobber med scenisk dans legger vi ned store ressurser i våre oppsetninger i Olavshallen. Alle elever fra 3 år til voksen alder får utøve dansekunsten på en scene, i en så godt som profesjonell produksjon.


All undervisning er lagt til ettermiddagstid. Danselærer disponerer studio for forberedelse. Pedagoger deler pauserom. 

Kontakt:

Step by Step Dansestudio

Kjøpmansgata 32. 7011 Trondheim

Tlf: 73531745 Daglig leder Hilde Hellan

Mail: hilde@stepbystep.no

www.stepbystep.no

Did you like this? Share it!