Aktuelt

DEN MAGISKE SKOLEN

BILLETTSALGET ER I GANG! 😀

Endelig etter 3 Ärs ventetid har Step By Step Dansestudio gleden av nok en gang Ä presentere en storslÄtt danseforestilling i Trondheims storstue. 23. april inntar flere hundrede danseelever fra smÄtt til stort, samt et stort stÞtteapparat Olavshallen for Ä gi publikum et forrykende danseshow.

Denne gang tar vi publikum med pÄ en reise inn i trolldommens rike med bÄde elegante og spennende koreografier. Alt selvsagt innrammet av flotte kostymer, egentilpasset musikk og ikke minst fantastisk scenografi. Det er denne gang tatt utgangspunkt i fortellingen om Harry Potter som dansestudioet har laget sin egen versjon rundt. Med andre ord, her ligger det an til bÄde hemmelige dÞrer, usynlighetsvegger og spennende illusjoner med bÄde flyvende dansere og magiske tryllestaver.

Danseshowene med Step By Step er noe langt mer enn en vanlig elevforestilling. Her satses det stort for Ä gi danserne en unik sceneopplevelse samtidig som publikum fÄr oppleve en forestilling litt utenom det vanlige. Vi Þnsker derfor publikum hjertelig velkommen til bÄde en idyllisk, spennende og magisk danseforestilling.

For kjĂžp av billetter, trykk pĂ„ denne linken 🙂

https://www.olavshallen.no/forestillinger

Did you like this? Share it!