Aktuelt

Prøveklasser og visningsuke

Vi åpner for prøveklasser for nye elever som ønsker å prøve seg på en eller flere danseklasser. Her kan også våre elever utnytte muligheten til å teste nye dansestiler 🙂 Vi skal også ha visning på alle våre danseklasser. Se info og timeplan nederst på innlegget.

Vi inviterer til VISNINGS-UKE for publikum i uke 47 fra 22. til og med 27. november.

Endelig kan både foreldre, søsken og andre danseinteresserte ønskes velkommen til å se en vanlig treningsklasse på Step by Step igjen. Vi følger vanlig timeplan denne uka, men lar dørene stå åpne for publikum. Disse timene gir også dere som elever en gylden mulighet til å se på undervisningen av dansestiler dere ikke kjenner så godt til selv. Om du har en venn eller søsken som ønsker å starte med dans er det lurt å ta de med.

I uke 48 fra 29.nov til og med 4.desember inviterer vi til PRØVEKLASSE-UKE

I denne uka vil vi ha vanlig timeplan, men dere kan ta med venner som kan få danse sammen med dere om alder og nivå passer. Dette er et gratistilbud til alle nye og nåværende elever som ønsker å prøve en klasse dere kanskje vurderer å melde dere på for vårsemesteret. Det er ingen påmelding for denne timen, bare møt opp til riktig tid i treningstøy og det dere har av sko evt. Sokker. Kontakt gjerne Hilde om du ønsker veiledning på hvilken klasse som passer deg eller ditt barn best 🙂 hilde@stepbystep.no

Vi ser både fram til å ønske foresatte velkommen på Step by Step ved avslutningen av dette semesteret og ikke minst å sette i live arbeidet med forestillingen «Harry Potter» fra januar.

Did you like this? Share it!