Aktuelt

Glede i studio

Første dag med vanlig undervisning er gjennomført. For en GLEDE 🙂 Smilende, pliktoppfyllende, energiske elever og pedagoger som får gjøre det de liker aller best. Nemlig å dele danseglede i studio.

Vi har nå vanlig undervisning for alle barne og ungdomsklasser. Vi følger alle smittevernstiltak veldig nøye og underviser derfor alle våre voksenklasser via nettundervisning. Vi håper selvfølgelig at vi får danse med dere i studio snart også 🙂 Les gjerne videre for mer informasjon om hvordan vi forholder oss til smitteverntiltakene på Step by Step.

Step by Step Dansestudio støtter opp under helsemyndighetenes arbeid for å hindre spredning av covid 19-viruset. Vi forholder oss derfor til koronavettregler utarbeidet av Norske Dansekunstnere for utøvelse av aktiviteter tilknyttet danseundervisningen. Disse reglene følger anbefalingene gitt av Helsedirektoratet og vi er stadig i dialog med kommuneoverlegen i Trondheim.


Slik forholder vi oss: Du må holde deg hjemme dersom du er smittet av korona, sitter i karantene eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand. Meld fravær til hilde@stepbystep.no


Hold 1 meters avstand og bruk antibac på vei inn og ut av dansestudioet. Vi tillater ingen mingling i oppholdsrommet og anmoder om å ikke oppholde seg unødvendig lenge i våre lokaler.

Det er påbudt med bruk av munnbind for alle over 12 år med unntak under selve danseklassen. Alle våre besøkende må registrere seg med QR-kode i resepsjonen ved ankomst mens elevene blir registrert i dansesalen.

En av foreldrene kan følge de minste barna inn i studio for hjelp med omkledning etc. Med de minste barna menes 6 år og yngre.

Vi unngår å benytte garderoben dersom det ikke er helt nødvendig og setter pris på at dere er ferdig skiftet i rene treningsklær før dere kommer. Fyll vannflasken hjemmefra.

Vi starter første uke med å hente alle elever puljevis utenfor hovedinngangen 5 minutter før klassen begynner. Fra mandag 1.februar kommer dere inn i studio på egen hånd ca.5-10 min. før klassen starter slik at dere kan gå rett inn i dansesalen.

Heisen benyttes kun ved spesielle behov. Vi bruker trappa. Sko skal alltid tas av og på i yttergangen og settes i skohylla på innsiden av døra.

Did you like this? Share it!