Aktuelt

Viktig info om oppstart 18.januar.

Kjære elever og foresatte. Riktig godt nytt år til dere alle 🙂

Etter et meget godt gjennomført høstsemester med full undervisning på Step by Step i 16 uker ser det ut til at vi åpner 2021 med litt mer usikkerhet rundt smittesituasjonen og nye restriksjoner.

For å være på den sikre side og gjøre det litt mer forutsigbart for oss alle åpner vi semesteret med digital undervisning den første uka. Vi kommer til å lage et opplegg for hver enkelt klasse som vi vil jobbe videre med så raskt vi åpner dørene til dansesalen igjen. Det blir derfor viktig at dere benytter dere av undervisningsopplegget dere vil motta på linken «danseglede i stua» etter 18.januar.

Undervisningen vil bli filmet fortløpende fra den 18.januar og håper på forståelse dersom ikke alle klasser blir lagt ut akkurat på den dagen du har første undervisningsklasse.

Info ang. småbarnsballett. Alle våre elever på småbarnsballett har mulighet for prøvetime den første danseklassen. Vi flytter selvfølgelig prøvetimen til den første fysiske danseklassen i dansesalen. Vi håper allikevel at alle ønsker å benytte seg av vårt digitale tilbud den første uka 🙂

Jeg ønsker dere alle en fin start på det nye danseåret og kommer med ny informasjon før 25.januar.

Velkommen til vårsemesteret 2021

Mvh.

Hilde Hellan

Daglig leder Step by Step Dansestudio

Did you like this? Share it!