Aktuelt

Nettundervisning

Som dere vet har vi under denne spesielle tiden digital undervisning. Selv om vi ikke kan møtes til vanlig undervisning enda, så har pedagogene fortsatt undervisningen på nett. Vi har lagt ut øvelser og koreografier slik at du har mulighet til å jobbe videre fra stua 🙂

Du må gjerne prøve deg på ulike dansestiler nå som du har tilgang til alle våre klasser på timeplanen. Dette er et tilbud som vi har fått en veldig positiv respons på. Vi har også fått masse fin tilbakemelding via epost og ikke minst video av øvelsene i stua. Dette setter vi utrolig stor pris på. Om du ikke finner linken til “Danseglede i stua” som du skal ha fått tilsendt via mail, kan du sende en mail til hilde@stepbystep.no. Gjerne fortsett å spre danseglede ved å sende oss video av øvelser/koreografier fra hjemmet. Video sendes til tanja@stepbystep.no (video kan bli brukt på sosiale medier) Vårt håp er imidlertid å kunne utvide semesteret fram til skoleslutt om myndighetene åpner for dette, slik at elevene skal få kompensert mest mulig for manglende undervisningstimer. Vi vil også forlenge neste semester med en ekstra undervisningsuke.

Did you like this? Share it!