Aktuelt

Info og viktige datoer :)

Her finner dere info om viktige datoer for blant annet dette semesteret, påmelding, audition og forestilling november 2020

Dette semesteret: Vi har egentlig semesterslutt den 15.mai. Vårt håp er å kunne utvide semesteret fram til skoleslutt 20 juni om myndighetene åpner for dette, slik at elevene skal få kompensert mest mulig for manglende undervisningstimer. Enn så lenge får dere jobbe godt i stua med vår alternative undervisning via linken “Danseglede i stua”

Påmelding til Høstsemesteret 2020 og kursstart: Vi åpner påmeldingen for høstens semester som planlagt for våre nåværende elever mandag 27.april og for nye elever fra 2.mai. Påmeldingen vil som alltid være bindende med en gitt dato i august som frist for avmelding. Vi starter høstsemesteret en uke tidligere enn normalt, slik at vi kompenserer med ei gratis treningsuke som et lite plaster på såret for denne sesongen. Det vil si at kursstart vil bli den 17.august.

Forestilling 2020: Midt oppi denne triste situasjonen velger vi likevel å se positivt framover. Vi vil fortsette å jobbe med vår relativt ambisiøse satsning med forestillingen og har gleden av å informere dere om vårt tema «Harry Potter» i Olavshallen i slutten av november. Selv om situasjonen så langt ikke er normal, tar vi likevel utfordringen og legger til rette for at dette kan gjennomføres. Forestillingshelgen er satt til lørdag 28. søndag 29 og mandag 30 november. Vi vil ha en audition for våre elever i starten av kommende semester fra fylte 10 år og oppover. Alle elever som er påmeldt høstsemesteret er velkommen til å delta på vår audition til hovedroller i oppsettet «Harry Potter» Alle elever som er påmeldt høstsemesteret deltar med sin klasse på scenen og audition er for elever som ønsker en ekstra rolle utenom sitt dansenummer.

Did you like this? Share it!